DKV HOSPITALISATIE: PREMIUM, FLEXI, MEDIPACK
DKV PLAN TANDZORG OF SMILE

Ziekte en overlijden

hospitalisatie

Elk jaar wordt één op de drie gezinnen geconfronteerd met een ziekenhuisopname. Een dure zaak, want een deel van de kosten krijgt u zelf voorgeschoteld. Denk maar aan het remgeld, de honoraria en extra kosten, uw vervoer van en naar het ziekenhuis, de verblijfskosten om bij uw kind te overnachten, enzovoort. Een hospitalisatieverzekering neemt al die financiële zorgen weg.

Naast de gewone kwaaltjes verzekert Fitracus ook  ‘zware ziekten’. Dit betekent dat we alle medische kosten bij zware ziekten vergoeden, na de tussenkomst van het ziekenfonds.

 

dela uitvaartverzekering

“DELA is dé specialist in uitvaartverzekeringen met meer dan 70 jaar ervaring in persoonlijke bijstand in de organisatie van een uitvaart. Niet verwonderlijk dus dat 97 % van de nabestaanden uitermate tevreden is over onze dienstverlening.”

Na uw overlijden hebben uw nabestaanden het hard te verduren. Bespaar hen daarom de financiële en organisatorische zorgen die met uw uitvaart gepaard gaan. Want een plechtigheid kost al snel € 5000 (crematie) tot € 7500 (begrafenis). Kies voor gemoedsrust, kies voor een uitvaartverzekering van DELA . Het gaat om een dienstenverzekering: u verzekert geen bepaald bedrag, wel een basispakket van diensten.

  • bestellen van de kist
  • teraardebestelling of de crematie
  • vervullen van de administratieve formaliteiten
  • drukken en versturen van de rouwbrieven

De DELA uitvaartverzekering dekt alle kosten van uw uitvaart. Dat is alvast een zorg minder voor uw nabestaanden.  Meer informatie.

 

vraag uw vrijblijvende offerte aan

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Uw vraag