DKV HOSPITALISATIE: PREMIUM, FLEXI, MEDIPACK
DKV PLAN TANDZORG OF SMILE

Over Fitracus

Fitracus, uw wereld in goede handen, op één adres.

Wij zijn 10 jonge en dynamische medewerkers met elk hun specialisatie in verzekeringen, kredieten en beleggingen.

Ons Team

Tiny
Management, Schadebeheer, Boekhouding
E-mail: custers.tiny@fitracus.be

Steffi Peys
Adviseur en Portefeuilleopvolging beleggingen, Boekhouding, Management, Marketing
E-mail: peys.steffi@fitracus.be

Heidi
Onthaal, Marketing, Economaat
E-mail: stynen.heidi@fitracus.be

Sandra
Relatiebeheer verzekeringen zelfstandigen
E-mail: joris.sandra@fitracus.be

Kelly
Portefeuilleopvolging beleggingen
E-mail: vandeweyer.kelly@fitracus.be


Tanja
Relatiebeheer verzekeringen particulieren
E-mail: vandael.tanja@fitracus.be

Steffi Schildermans
Relatiebeheer verzekeringen particulieren, Schadebeheer
E-mail: schildermans.steffi@fitracus.be

Annelies
Relatiebeheer verzekeringen particulieren en zelfstandigen, Schadebeheer, Marketing
E-mail: bijlemans.annelies@fitracus.be

Davy
Adviseur en Portefeuilleopvolging beleggingen
E-mail: weckx.davy@fitracus.be

Ron
Adviseur en Portefeuilleopvolging beleggingen
E-mail: froyen.ron@fitracus.be

De beste prijs en kwaliteit garanderen

Fitracus werkt al 25 jaar als makelaar nauw samen met een vijftiental binnenlandse en buitenlandse maatschappijen. We zijn volledig op zelfstandige basis aan de slag, zonder enige rechtstreekse band met een verzekeringsmaatschappij of financiële instelling. We kunnen dus in totale vrijheid en onafhankelijkheid de beste prijs en kwaliteit garanderen voor al uw  verzekeringen, beleggingen en kredieten. Onze grootste troeven? Professionalisme en specialisatie.

  • Verzekeringen: complex en altijd in beweging. Daarom schaven we onze kennis voortdurend bij om in te kunnen spelen op de laatste nieuwe trends.  Wij garanderen u op elk moment de voordeligste voorwaarden en een uitstekende dienstverlening op maat. Doorheen de jaren hebben we eveens een vertrouwensband  met de maatschappijen opgebouwd. Zij geven ons groen licht om uw polis meteen op te stellen en op te volgen. Ook hebben wij toestemming om uw schadeformulier meteen af te handelen, zonder vervelende wachttijden. Bij Fitracus bent u altijd zeker van vakkennis die ertoe doet én van een hoogstaande dienst na verkoop.
  • Fitracus beheert uw beleggingen strikt vertrouwelijk en met de grootste zorg. Wij zoeken samen met u naar een gepast product op basis van uw persoonlijk profiel. Ons aanbod is erg gevarieerd en wordt regelmatig uitgebreid en vernieuwd, zo bieden wij risicovolle of risicoloze beleggingen aan op zowel korte als lange termijn. Uw beleggingsportefeuille wordt opgevolgd en regelmatig met u besproken, en waar nodig bijgestuurd.
  • Ook voor een krediet op uw maat kan u bij Fitracus terecht. Samen met u onderzoeken we uw kredietbehoefte. Op basis hiervan stellen onze specialisten de gepaste formule samen gaande van particulier tot alle soorten professionele kredieten. Wij helpen u hierbij de juiste keuze te maken zodat u een krediet op maat heeft aan de beste voorwaarden.

Geschiedenis

De vennootschap is op gericht in het begin van de jaren 1970 door Frans Custers en Irena Theunis, de ouders van Bart en Tiny. Onze uitvalsbasis in die tijd was Olmen. In het begin van het volgende decennium stapte Bart mee in het bedrijf, Tiny volgde wat later.

In september 1994 zag de vennootschap Fitracus het levenslicht, met Tiny Custers als bestuurder. Fitracus is een verzekeringsmakelaar die onafhankelijke financiële diensten verleent aan zowel zelfstandige als particuliere klanten. Naast Fitracus bestaat eveneens de vennootschap Custers. In eerste instantie vertegenwoordigde die de bvba Citibank, maar later werd ING Bank (de voormalige BBL) gekozen als hoofdpartner. Bart Custers staat aan het hoofd van Custers bvba.

Beide vennootschappen werken volledig onafhankelijk van elkaar en zijn dan ook op verschillende plaatsen gevestigd. Het hoofdkantoor van Fitracus ligt in Ham, terwijl Custers bvba (met ING Bank) opereert vanuit Olmen.

Vandaag kan U bij ons terecht als bedrijf of als particulier voor al uw verzekeringen, kredieten en beleggingen. Met dit totaalaanbod begeleiden wij u bij al uw financiële zaken.